ضرورت خودداری دولت از دخالت‌ در صنعت فولاد

عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد گفت: در حال حاضر صنعت فولاد دقیقا همان جایی است که صنعت برق ده سال قبل بوده، به خصوص اینکه متاسفانه با روش‌هایی که پیاده می‌شود، بیم آن وجود دارد که این صنعت هم به سرنوشت کنونی صنعت برق دچار شود و اگر اجازه ندهند که این صنعت راه خود را برود، صنعت فولادی که تا به حال خوب رشد کرده، در آینده با چالش‌های زیادی مواجه خواهد شد.

به گزارش صدای بورس،بهادر احرامیان، عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد در مورد چالش‌های فعالان صنعت فولاد در سال گذشته گفت: یکی از چالش‌ها بحث زیرساخت‌ها بود که در سال ۱۴۰۲ هم ادامه پیدا کرد، هر چند اوضاع تامین برق به لطف مدیریت یک مقدار بهتر بود و در حوزه گاز هم شاید به خاطر هوای گرمتر نسبت به سال‌های قبل، کمی وضعیت بهتر بود؛ اما کماکان صنعت فولاد ایران به دلیل محدودیت‌های برق و گاز چند میلیارد دلار تولید از دست داد.

وی افزود: به غیر از بحث انرژی، چالش اصلی که ما با آن در سال ۱۴۰۲ مواجه بودیم، چالش قوانین و مقررات مانند محدودیتی که برای صادرات وضع شد، بود. مشکلاتی که از این طریق برای ما ایجاد شد، بدتر از هر محدودیت دیگری بود و بیشتر از هر چیزی بر فضای کسب و کار ما اثر منفی گذاشت.

احرامیان ادامه داد: با وجود اینکه در صنعت فولاد مازاد تولید داریم، دولت دائم سعی می‌کند به این حوزه ورود و عرضه و تقاضا را مدیریت کند، این در حالی است که به نتیجه هم نمی‌رسد و به نظر می‌رسد این مهم‌ترین موردی است که باید در سال جدید برطرف شود.

عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد اظهار داشت: در حال حاضر صنعت فولاد دقیقا همان جایی است که صنعت برق ده سال قبل بوده، به خصوص اینکه متاسفانه با روش‌هایی که پیاده می‌شود، بیم آن وجود دارد که این صنعت هم به سرنوشت کنونی صنعت برق دچار شود و اگر اجازه ندهند که این صنعت راه خود را برود، صنعت فولادی که تا به حال خوب رشد کرده، در آینده با چالش‌های زیادی مواجه خواهد شد.

منبع: اقتصادآنلاین

کد خبر 492401

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • اقدامات ایمیدرو در سالی که گذشت

    اقدامات ایمیدرو در سالی که گذشت

    سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، به عنوان نهاد متولی و اصلی در حوزه معدن و صنایع معدنی کشور، طی یکسال گذشته اقداماتی در حوزه معدن داشته که در این گزارش قصد داریم به بررسی مهم‌ترین آن‌ها بپردازیم.

  • تأمین ۴۵ هزار میلیارد تومان یارانه از محل فرارهای مالیاتی

    تأمین ۴۵ هزار میلیارد تومان یارانه از محل فرارهای مالیاتی

    رئیس کل سازمان امور مالیاتی گفت: در سال گذشته از محل وصول مالیات پرونده‌های شرکت‌های صوری، مطالبات دولتی و معوقات مالیاتی ابربدهکاران کلان حدود ۴۵ هزار میلیارد تومان یارانه پرداخت شده است.

  • پیش بینی قیمت دلار ۱۱ فروردین ۱۴۰۳

    پیش بینی قیمت دلار ۱۱ فروردین ۱۴۰۳

    قیمت دلار در هفته نخست فعالیت بازارهای مالی در سال ۱۴۰۳ با افزایش ارزش بازگشایی شد و در سقف مقاومت قرار گرفت. در هفته اخیر رخدادهای سیاسی بازارهای مالی را تحت تاثیر قرار داد.

  • برنامه دو خودروساز بزرگ برای تحقق شعار سال ۱۴۰۳

    برنامه دو خودروساز بزرگ برای تحقق شعار سال ۱۴۰۳

    در پی انتخاب شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" برای سال ۱۴۰۳ و سرلوحه قرار دادن آن برای سال فعالیت‌های اقتصادی سال جاری، شرکت‌های بزرگ خودروساز، ضمن تاکید بر جلب رضایت مشتریان در سال جاری بر ارتقا کیفیت و افزایش تولید در سایه‌ی حمایت مردم از تولید ملی برای سال پیش‌روی صنعت خودروسازی کشور ، برنامه‌ریزی می‌کنند.

  • چشم انداز اقتصاد ایران در ۱۴۰۳

    چشم انداز اقتصاد ایران در ۱۴۰۳

    نائب رئیس انجمن اقتصاددانان ایران معتقد است که سال ۱۴۰۲ همچنان در ناترازی اقتصاد گذشت، این در حالی بود که بانک مرکزی یک تنه در برابر همه ناترازی های اقتصاد و ریسکهای اقتصاد کلان ایستادگی کرد و امید که مدیریت بازار پولی در سال ۱۴۰۳ نیز ادامه یابد

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 3 =