طرز تهیه پیشمه ترکمنی| خیلی عالیه!
در این مطلب تصمیم داریم مواد لازم برای تهیه پیشمه ترکمنی را به شما معرفی کنیم و سپس طرز تهیه پیشمه ترکمنی را به شما آموزش می دهیم.
پیشمه یکی از شیرینی های محلی ترکمنی است که طعم بسیار لذیذی دارد و می توانید به عنوان عصرانه و یا به عنوان شیرینی آن را میل کنید.
مواد لازم برای تهیه پیشمه ترکمنی
وانیل یک چهارم قاشق غذاخوری
بکینگ پودر2 تا3 قاشق غذاخوری
شکر3 پیمانه
روغن جامد2 قاشق غذاخوری
شیر یک و نیم پیمانه
ماستیک و نیم پیمانه
تخم مرغ3 عدد
آردبه میزان لازم (حدود10 پیمانه)
فراموش نکنید که نسبت های دقیقی بین مواد اولیه قرار داده شده تا شیرینی با کیفیت و خوش طعم تری داشته باشید.
پس اگر تصمیم گرفتید این شیرینی را برای تعداد نفرات بیشتر یا حجم بالاتر تهیه کنید باید نسبت های بین مواد اولیه را رعایت کنید و مقدار مواد را افزایش دهید.
بهترین طرز تهیه پیشمه ترکمنی
برای تهیه پیشمه ترکمنی باید داخل یک ظرف روغن و شکر بریزید و با هم مخلوط کنید و با کمک هم زن برقی آنها را خوب با هم ترکیب کنید و هم بزنید، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید و به ترتیب ماست، شیر و بکینگ پودر را به محتویات شیرینی خود اضافه کنید و هم بزنید.
در نهایت باید آرد را به کمک الک کم کم به بقیه محتویات اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
هنگامی که خمیر شما سفت شد با کمک دست آن را ورز بدهید و انقدر آرد بریزید که خمیر دیگر به دست شما نچسبد.
پس از آن خمیر را داخل یک کاسه ریخته و با یک پارچه روی آن را بپوشانید و سه ساعت به آن استراحت بدهید.
بعد از اینکه خمیر استراحت کرد باید آن را به اندازهی گردو کوچکی بردارید و با وردنه آن را صاف کنید تا به ضخامت نیم سانت باز شود و یا آن را داخل قالب های دلخواه بریزید.
در یک قابلمه کوچک روغن زیادی بریزید و شیرینی ها را داخل روغن سرخ کنید تا رنگ قهوه ای پیدا کنند و بعد آن را روی حوله روغن گیر بزارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
شیرینی پیشمه ترکمنی جزو دسرهای ایرانی محسوب میشود که آن را به عنوان دسر و یا میان وعده میتوانید تهیه و سرو نمایید.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.