۱۰:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹

کلیپ سلامت

ویدیو | خاصیت جالب و عجیب آجیل برزیلی

آجیل برزیلی یا آجیل برزیل از درخت لاتین برداشت می شود. این خوراکی منبع خوبی از چربی های مفید، پروتئین، فیبر و سلنیوم هستند. مغز آجیل برزیلی علی رغم نامش از نظر فنی یک دانه (حبوبات) است تا یک آجیل

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،آجیل برزیلی ممکن است خواص شگفت آور و قدرتمندی از جمله تقویت سلامت قلب، تأمین آنتی اکسیدان و بهبود عملکرد مغز را به همراه داشته باشد. در این مقاله، درباره فواید آجیل برزیلی برای سلامتی، مضرات احتمالی آنها و نحوه افزودن آنها به رژیم غذایی بحث می کنیم.

خاصیت آجیلی برزیلی چیست؟

آجیل برزیلی از غنی ترین منابع تامین سلنیوم است که یک ماده معدنی ضروری برای بدن با خاصیت آنتی اکسیدانی است. سلنیوم نقش مهمی در توان باروری، متابولیسم و سلامت سیستم ایمنی بدن دارد. یک آجیل برزیلی حاوی ۶۸ تا ۹۱ میکروگرم (میکروگرم) سلنیوم است، به این معنی که فقط یک مغز در روز می تواند مقدار توصیه شده روزانه ۵۵ میکروگرم برای بزرگسالان را تأمین کند. مغزهای آجیل برزیل علاوه بر سلنیوم حاوی مقدار زیادی پروتئین، مواد معدنی ضروری و چربی های مفید هستند.

ویدیو | خاصیت جالب و عجیب آجیل برزیلی

ویدیو | خاصیت جالب و عجیب آجیل برزیلی

اطلاعات غذایی آجیل برزیلی:

طبق منبع معتبر وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)، یک وعده حاوی سه مغز آجیل برزیل حاوی مواد مغذی زیر است.

انرژی: ۹۹ کالری

پروتئین: ۲.۱۵ گرم پروتئین

چربی: ۱۰.۰۶ گرم

کربوهیدرات: ۱.۷۶ گرم

فیبر: ۱.۱ گرم

فسفر: ۱۰۹ میلی گرم

پتاسیم: ۹۹ میلی گرم

منیزیم: ۵۶ میلی گرم

کلسیم: ۲۴ میلی گرم

روی: ۰.۶۱ میلی گرم

آهن: ۰.۳۶ گرم

با توجه به مشخصات تغذیه ای چشمگیر آجیل برزیلی، جای تعجب نیست که این آجیل ها بسیار محبوب شده اند.

آجیل برزیلی برای سلامت قلب:

آجیل های برزیل حاوی چربی های مفیدی به نام اسیدهای چرب اشباع نشده و غیر اشباع هستند. طبق انجمن قلب آمریکا (AHA)، مصرف چربی های اشباع نشده تک و چربی های اشباع نشده چندگانه به جای چربی های اشباع و ترانس به بهبود سطح کلسترول کمک می کند، که خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته را کاهش می دهد. آجیل برزیلی فیبر غذایی نیز فراهم می کند. گزارش AHA می گوید که خوردن غذاهای غنی از فیبر سطح کلسترول خون را بهبود می بخشد و خطر بیماری های قلبی، سکته، چاقی و دیابت نوع دو را کاهش می دهد.یافته های یک مطالعه در سال ۲۰۱۹ نشان داد که مصرف بیشتر آجیل های درختی خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و حمله قلبی را در میان افراد مبتلا به دیابت کاهش می دهد. در اندیشه معاصر ببینید

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط