۱۱:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۵

فرمول جادویی از بین بردن تندی پیاز و اینکه چشمات نسوزه

راهکارهای کاربردی در خصوص رفع تندی پیاز را در این مطلب از سایت اندیشه معاصر به شما آموزش میدهیم! با ما همراه باشید.

پیاز

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، راهکارهای کاربردی در خصوص رفع تندی پیاز را در این مطلب از سایت اندیشه معاصر به شما آموزش میدهیم! با ما همراه باشید.

یکی از اشکالاتی که از پیاز، این خوراکی مفید و پرخاصیت میتوان گرفت تندی پیاز آن است که همیشه باعث آزار و اذیت کسانی است که غذا درست می کنند یا حتی از غذا استفاده می کنند! هم چنین تندی پیاز در پیش غذاهایی مانند سالاد نیز باعث شده خیلی ها از خوردن سالاد موردعلاقه خود اجتناب کنند! اما از بین بردن تندی پیاز روش هایی دارد که دانستن آن خالی از لطف نیست!

روش اول : با شناور کردن پیاز در آب، تردى پیاز حفظ می‌شود، اگر می‌خواهید، پیاز خرد شده، کمى نرم‌تر شود، می‌توانید از نمک استفاده کنید، روى حلقه‌هاى پیاز نمک پاشیده، و ١۵ دقیقه کنار گذاشته، سپس شسته و استفاده کنید.
روش دوم: استفاده از آب یخ است، با ریختن پیاز در آب یخ، سولفات درون پیاز خارج شده و این باعث کاهش تندى آن می‌شود.
روش سوم: اگر زمان محدود است، شما می‌توانید پیاز حلقه شده را در کاسه‌اى ریخته و روى آن را با سرکه پوشانده و ١٠ ثانیه در ماکروویو قرار دهید
روش چهارم : روشن کردن شمع، در این روش شمع گازهای متصاعد شده از پیاز را از بین برده و تندی آن را کاهش میدهد
روش پنجم :چیدن ریشه انتهای پیاز، داشتن چاقوی تیز و مهارت بالا برای چیدن ریشه پیاز در این روش بسیار مهم است. در غیر این صورت آسیبی غبر از اشک ریختن به خود وارد خواهید کرد!
روش ششم : منمجد کردن پیاز، در این روش ممکنه انگشتان شما از سرما بی حس شده و آشپزی را تحت تاثیر قرار دهد، پس بهتر است تا زمان آب شدن یخ پیاز صبر کنید!

آشنایی با روش آماده‌سازی پیاز
دستورالعمل‌های زیادی برای پوست کندن پیاز وجود دارد. اینکه چگونه پیاز را پوست بکنید که اشکتان را در نیاورد. از اینکه کبریت لای دندان‌هایتان بگذارید تا اینکه پیاز را در آب پوست بکنید.

اما با همه این ترفندها اگر در هنگام پوست کندن پیاز اشک نریختید، در مرحله ریز کردن اشکتان درمی‌آید. پس از همان اول بگذارید اشک از چشم‌هایتان سرازیر شود. برای سلامتی چشمتان خوب است.

خرد کردن پیاز انواع زیادی دارد: نگینی، حقه‌ای، ریز شده معمولی. بسته به اینکه چه می‌خواهید بپزید، می‌توانید یکی از این انوع را انتخاب کنید.

برای نگینی خرد کردن پیاز بهترین روش این است که یک بار پیاز را از وسط (از ارتفاع) به دونیم کنید. آنگاه هر قطعه را روی تخته بخوابانید، سر و ته پیاز را بزنید، برش‌های عمودی در هر نیمه ایجاد کنید. (به طور متوسط چهار تا شش برش کافی است.) سپس برش‌های عرضی هم اندازه بزنید.

در روش حلقه‌ای پیاز درسته را روی تخته قرار دهید و از عرض برش بزنید. روش معمولی تنها در اندازه قطعات پیاز با روش نگینی فرق دارد.

برای رنده کردن پیاز هم بهتر است این توصیه را به کار ببندید: بهتر است انتهای پیاز را نزنید چون باعث می‌شود هنگام رنده کردن لایه‌های پیاز از هم جدا شود./ مکتوبنامه

 

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط