//
کدخبر: ۴۵۵۶۲۸ //
آشپزی| کرامبل سیب

طرز تهیه کرامبل سیب | این دسر عالیه!

همراهان همیشگی امروز با طرز تهیه کرامبل سیب در خدمت شما هستیم.لطفا تا انتها با ما باشید.

طرز تهیه  کرامبل سیب | این دسر عالیه!
به گزارش فرتاک نیوز،

در اینجا دستور تهیه کرامبل سیب را بصورت کامل و مرحله به مرحله برای شما دوستان آماده کرده ایم.

دسر کرامبل سیب فوق العاده خوشمزه و خیلی آسون و با موادی در دسترس تهیه میشه و حسن خوبی که داره اینه که لازم نیست منتظر بشینیم تا ببنده بعد بخوریمش ، همینکه بوی خوشش همه خونه رو میگیره و آدمو به هوس میندازه میشه داغ خوردش و از طعمش و کرانچش لذت برد ….

مواد لازمش که معمولا تو خونه پیدا میشه بریم ببینیم:

مواد لازم برای کرامبل سیب:

آرد : 3/4 لیوان

سیب : 2 عدد بزرگ

شکر قهوه ای یا سفید : 1/3 لیوان

کره : 100 گرم

جو پرک یا جو دو سر پرک : نصف لیوان

پودر دارچین : 1 ق مرباخوری

طرز تهیه :

قبل از شروع کار ، فر رو روشن میکنیم و میزاریم روی 180 درجه تا گرم بشه.

سیب ها رو پوست میگیریم و به قطعات مربع نسبتا کوچیک برش میدیم و اونا رو میریزیم تو ظرفی که تحمل دمای فر رو داشته باشه ، تو انتخاب ظرف هم میتونید یک ظرف استفاده میکنید هم میتونید تو ظرفای تک نفره کوچیک مثل رمکین پخش کنید.

تو یه ظرف جدا آرد و جو پرک و شکر و دارچین رو با هم مخلوط میکنیم ، کره رو ذوب میکنیم و میریزیم روی مواد و هم میزنیم ، حالا مواد رو میریزیم روی سیبا و ظرف یا ظرفا رو میفرستیم تو فر بین 50 تا 60 دقیقه یا تا وقتی که روی کرامبل ها طلایی و برشته بشه بمونه تا پخته بشه.

از فر که در آوردین اجازه بدین یه کوچولو از دما بیافته بعدم از طعمش و کرانچ بودنش لذت ببرید.معمولا با یه اسکوپ بستنی سرو میشه که خیلی عالی میشه.دیدین چه آسون بود..

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۵۵۶۲۸ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان