//
کدخبر: ۴۵۵۷۵۶ //
آشپزی| کرپ نوتلا

صبحانه مقوی و پرانرژی | کرپ نوتلا!

همراهان همیشگی امروز با طرز تهیه کرپ نوتلا در خدمت شما هستیم.لطفا تا انتها با ما باشید.

صبحانه مقوی و پرانرژی | کرپ نوتلا!
به گزارش فرتاک نیوز،

کرپ از اون دسته چیزاییه که میتونید خیلی بهش تنوع بدین و سفره هاتو رنگارنگ کنید. خیلی هم آسون درست میشه ؛ این کرپ نوتلا  چون کرپ شیرینی هست معمولا تو صبحانه ازش استفاده میشه.

مواد لازم برای کرپ نوتلا:

تخم مرغ : 2 عدد

شیر :  1 پیمانه

آرد : 1 پیمانه

کره آب کرده :  50 گرم

شکر : 1 ق چ

نمک و وانیل : نوک ق چ

زعفران دم کرده (به دلخواه) :  1 ق چ

نوتلا  :  به میزان لازم

پودر قند :  براى تزیین

طرز تهیه:

در مورد نوتلا که حتما همه باهاش آشنایی دارین خصوصا بچه دارها.نوتلا یه شکلات صبحانه با طعم فندق خیلی خوشمزه است که خارجیه و اکثر سوپری های معتبر دارن با حجمهای متفاوت.شکلات صبحانه ایرانی هم هست با مارکهای مختلف ، خوشمزه هستن ولی هیچکدوم مزه نوتلا رو ندارن.البته تو خونه هم میتونید درست کنید اونم خوبه ولی بازم نوتلای اصلی چیز دیگه است. دستور نوتلای خونگی رو هم سر فرصت آپلود میکنم.

در مورد کرپها هم گفتم دستورهای مختلفی دارن که تقریبا یک دستوره ولی بعضیا تو اندازه ها یه مقدار تغییرات دادن خودم چند مدلشو گذاشتم که غذایی هستن ، یعنی مواد داخلش میتونه دلخواه باشه و تنوعی تو سفره باشه .حالا این مدل بهتره برای صبحانه سرو بشه و یا حتی عصرانه که بسیار لذیذ و خوش خوراکه .

برای کرپ میاییم تخم مرغ، شیر، نمک، شکر، وانیل ، زعفران دم کرده و کره ی آب شده رو با همزن دستی یا همون ویسک خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه ، بجای کره میتونید از روغن جامد یا مایع استفاده کنید ولی قطعا با کره طعم بهتری خواهد داشت ، آرد رو کم کم اضافه میکنیم بهتره آرد رو روی مواد الک کنید تا گلوله گلوله نشه ، ویسک میکنیم تا یکدست و صاف بشه،

خمیر بدست اومده باید شل باشه تقریبا مثل ماست همزده ؛ اگه غلظتش زیاد بود میتونید یه کم شیرش رو بیشتر کنید ، خمیر رو نیم تا یک ساعت کنار میزاریم استراحت کنه ، بعد از استراحت میبنید صاف و یکدست شده ، اگه محیطتون گرمه برای استراحت بزاریدش تو یخچال.

یه ماهیتابه کوچیک نچسب رو میزاریم روى حرارت و یه کم کره میندازیم تا حدى که فقط کفش چرب بشه، داغ که شد یه ملاقه کوچیک از خمیر میریزیم توش و ماهیتابه رو میگردونیم تا تمام سطحشو خمیر بپوشونه و یکدست بشه. هر چی خمیر نازکتر باشه رول کردنش راحتتره و شکلش قشنگتر میشه.حدود یکى دو دقیقه میزاریم تا طلایى بشه بعد برش میگردونیم تا طرف دوم هم یه کم پخته بشه.

طرف دوم خیلی زمان نمیبره ، در کل پخته شدن کرپ زمان زیادی نمیبره و باید حواسمون باشه خیلی رنگ عوض نکنه چون سفت و خشک میشه و ممکنه تو رول کردن بشکنه.کرپ رو آروم برمیداریم ومیزاریم کنار و کرپ بعدى رو شروع میکنیم. حواستون باشه کرپها رو روی هم نزارین چون به هم میچسبن ، اگه جا دارین با فاصله باشه اگه هم نه میتونید روی هر کرپ کاغذ روغنی بزارین بعد کرپ بعدی رو بزارین روش.

اگه هم دستتون تند باشه و یا مثل خودم حوصله وایسادن رو گاز و معطلی رو ندارین همینطور که مایه کرپ بعدی رو میریزین تو ماهیتابه میرید سراغ پیچیدن کرپ قبلی ، ولی آروم و با احتیاط رول کنید.در کل قبل از اینکه کرپها سرد بشن سطح هر کرپ رو یه لایه نازک نوتلا میمالیم و رول میکنیم.اینکه میگم نازک چون خیلی شیرین میشه اما اگه شما دوست دارین میتونید نوتلای بیشتری بزارین. میتونید به جای نوتلا شکلات صبحانه ایرانی بزارید ولی طعم نوتلا یه چیز دیگه است.

بعد هم کرپهای خوشگل رو میچینیم تو ظرف سرو و بعد از اینکه خنک شدن روشونو پودر قند الک میکنیم. البته با هر چی دوست دارید میتونید تزیین کنید.با این اندازه ها و با ماهیتابه ای با قطر حدودا 20 سانتی 8 تا کرپ خواهید داشت.یک صبحانه عالى و پر انرژی برای روز تعطیل

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۵۵۷۵۶ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان