وضعیت بحرانی اسنپ و تپسی بعد از افزایش کرایه ها

افزایش کرایه تاکسی و همچنین قطع سهمیه بنزین رانندگان اسنپ و تپسی را دچار مشکلاتی کرده است که در زیر به بخشی از آنها اشاره می شود.

وضعیت بحرانی اسنپ و تپسی بعد از افزایش کرایه ها
بیشتر بخوانید:

به گزارش منیبان، سهمیه بنزین اسنپ و تپسی؛ در دستور کار نیست! این جدیدترین  خبر دولت سیزدهم درباره رانندگان تاکسی اینترنتی است  درحالی که قیمت بنزین همچنان محور اخبار روز جامعه است که افزایش کرایه حمل‌ونقل عمومی از  ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ رسما اعمال شد. 

افزایش کمیسیون ها، کاهش کرایه ها، حذف گزینه عجله دارم و قطع سهمیه بنزین از اوایل سال تاکنون باعث اعتصاب برخی از رانندگان اسنپ و تپسی شده است. دو شرکت اسنپ و تپسی هنوز به اعتراضات رانندگان پاسخی ندادند و شرایط به همان منوال قبل است.

 بنزین تاکسی‌های اینترنتی در چند ماه اخیر انتقادهای زیادی به دنبال داشته است . رانندگان اسنپ و تپسی  از مدیران این شرکت ها گلایه دارند که چرا سهمیه بنزین ماهانه آنها را واریز نمی‌کنند و تاکسی‌های اینترنتی از دولت گله دارند که چند ماه است سهمیه‌ای به آنها نداده‌اند.

افزایش کرایه حمل‌ونقل عمومی از  ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ رسما اعمال شد. تاکسی‌ها حدود ۴۵ درصد، مترو ۲۸ درصد و اتوبوس با میانگین ۲۶ درصد.نرخ بلیت مترو از ۳۳۰۰ تومان در سال ۱۴۰۲ به ۴۳۰۰ تومان در سال ۱۴۰۳ افزایش یافت.تمام این موارد در حالی است که میزان افزایش حداقل دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ برابر با ۳۵.۳ و در سال ۱۴۰۲ برابر با ۲۷ درصد بوده است.

علاوه بر این حذف گزینه عجله دارم از اسنپ و تپسی مثل بمب صدا کرده و چالش‌های اساسی در سطح شهر ایجاد شده است.رانندگان و در کنار آن مردم به خاطر همین اتفاق با مشکل مواجه شده‌اند.رانندگان به دلیل قیمت‌های پایین درخواست‌ها را قبول نمی‌کنند و مردم هم برای همین کار گزینه توقف دارم را می‌زنند تا هزینه بالاتر برود.به نوعی گزینه توقف دارم تبدیل به شگردی برای افزایش کرایه شده تا شاید رانندگان درخواست را قبول کنند.

با توجه به افزایش کرایه تاکسی و همچنین قطع سهمیه بنزین رانندگان اسنپ و تپسی باید منتظر ماند و دید که آیا شاهد افزایش کرایه تاکسی‌های اینترنتی هم خواهیم بود یا خیر؟

در ادامه برخی از نظرات رانندگان اسنپ و تپسی را می خوانیم.

یوسف نوشته است: من فقط تو این موندم چرا از برج ۱۲ کرایها عوض شدن برگشتن به سال ۹۹و جالبیش اهواز کمسیون ۱۵درصد بود یهوشد ۲۰درصد ولی بیخیال اینا تازه مسافرا کولر هم میخان خدایا شکرت خیلی پرو شدن اینا

حامد نوشته است: سلام. اسنپ باکس کار میکنم کرایه ها نسبت به پارسال کم شده چرا دولت نظارت نمیکنه

کاربر دیگری نوشته است: وقتی کرایه پایین است و کمیسیون بالا سهمیه بنزین هم نمی‌دهند کارنکنید من خودم صدتا مسافر شخصی دارم زنگ میزنند هماهنگ میکنند ساعتی که کاردارند میروم کرایه هم دو برابر اسنپ میدهند کمیسیون هم نمیدهم مسیر کمتری هم میروم حالا هی برید مفت بری کنید کمیسیون ۲۰درصد بدهید آخرشم مسافر درکمال کم لطفی عوض تشکر ستاره های بی ارزش بهتون بدهند خود راننده ها با مفت بری خودشان رو بی ارزش کرده اند کار نکنید کرایه برود بالا تاکی مفت بری

خلیل می گوید: سلام قیمت دیکس و صفحه ۶۰۰تومان افزایش داشته لنت ۱۵۰روغن گران شده وایرشمع۱۵۰گران شده ولی کرایه اسنپ کمتر هم شده و ساعاتی که کرایه ها را کمتر هم میزنم یعنی ما شدیم حمال اسنپ ومسافر

حمل‌نقل عمومی که بار سنگینی در جابه‌جایی مردم به عهده دارد با کمبود زیرساخت و فرسودگی رو‌به‌روست و نیاز به یک مدیریت برای جبران این عقب ماندگی‌ها دارد. 

بررسی وضعیت تاکسی‌ها

در ایران حدود ۴۸۰ هزار دستگاه تاکسی وجود دارد که از این بین حدود ۸۰ هزار تاکسی در تهران فعالیت می‌کنند که بیشتر از نیمی از آنها فرسوده هستند. به طور کلی میانگین سن تاکسی‌های تهران به حدود ۱۰ سال می‌رسد و این‌آمار برای پایتخت کشور که خود با آلودگی هوا دست و پنجه نرم می‌کند مناسب نیست.

در سال ۱۴۰۲ بود که تصمیم به ورود خودرو‌های برقی و به کارگیری در تاکسیرانی گرفته شد و امسال شاهد ورود این خودرو‌ها هستیم. چند روز پیش بود که خبر از ترخیص ۲۵۰۰ خودرو و تاکسی برقی به گوش رسید و اخیرا هم گفته شد به زودی ۱۰۰۰ دستگاه تاکسی برقی در تهران عرضه می‌شود.

بررسی وضعیت مترو

مترو که بار زیادی از حمل‌ونقل تهران را به دوش می‌کشد و نقش زیادی در صرفه‌جویی زمان، سوخت و کاهش آلودگی هوا دارد نیز با کمبود زیرساخت رو‌به‌رو است. هرچند در سال گذشته شاهد افتتاح ایستگا‌های زیادی در سطح تهران بودیم و این روند سرعت گرفته، اما همچنان مشکل نبود مترو در برخی مناطق و همچنین کمبود واگن‌های مسافربری چالش بزرگ متروی تهران است. مترو تهران با ۱۵۹ ایستگاه فعال، روزانه بیش از ۲.۵ میلیون نفر را جابه‌جا می‌کند.

بررسی وضعیت اتوبوس‌ها

در عرصه اتوبوس هم موضوع کمبود و فرسودگی وجود دارد، اما در سال گذشته با تلاش‌های صورت گرفته تعداد اتوبوس‌های پایتخت به حدود ۳۰۰۰ دستگاه رسیده و قرار است ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی به زودی در پایتخت عرضه شود. در صورت انجام این برنامه می‌توان گفت اوضاع اتوبوس‌های پایتخت تا حد زیادی بهبود خواهد یافت.

افزایش کرایه حمل‌ونقل عمومی

امروز ۱ اردیبهشت رسما کرایه حمل‌ونقل عمومی افزایش یافت. این افزایش با واکنش‌هایی در جامعه روبه‌رو شد. بسیاری از مردم این میزان افزایش را زیاد دانسته، اما از طرفی رانندگان هم از ضرورت افزایش کرایه‌ها می‌گویند. نرخ کرایه تاکسی‌ها حدود ۴۵ درصد، مترو ۲۸ درصد و اتوبوس با میانگین ۲۶ درصد افزایش رو‌به‌رو شد. نرخ مترو از ۳۳۰۰ تومان در سال ۱۴۰۲ به ۴۳۰۰ تومان در سال ۱۴۰۳ افزایش یافت.

افزایش کرایه تاکسی

شاید پرحاشیه‌ترین افزایش قیمت کرایه‌ها مربوط به تاکسی‌ها باشد که تا ۴۵ درصد رشد داشته‌اند. این در حالی است که سال گذشته هم شاهد این میزان افزایش در نرخ کرایه تاکسی‌ها بودیم در صورتی که میزان افزایش حداقل دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ برابر با ۳۵.۳ و در سال ۱۴۰۲ برابر با ۲۷ درصد بوده است. اما رانندگان با توجه به افزایش تورم مخصوصا در حوزه خودرو و قطعات آن، این میزان افزایش را کم می‌دانند.

نرخ تورم ایران در سال ۱۴۰۲ برابر با ۴۱ و در سال ۱۴۰۱ برابر با ۴۵.۸ درصد بوده است.

ت ت
کدخبر: 211776 تاریخ انتشار
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    در رسانه های دیگر بخوانید
    ارسال نظر

    پربیننده‌ترین
    اخبار روز سایر رسانه ها
      دیگر رسانه ها