کد خبر : 30105

انواع خورشت | خورشت ناز خاتون

خورشت نازخاتون یه غذای محلی گیلانیه که به خاطر طعم بی‌نظیرش، به رقیب جدی قرمه‌سبزی تبدیل شده. اگه به دنبال یه غذای جدید و خوشمزه هستید، حتما این خورشت رو امتحان کنید.

به گزارش ورنداز :

خورشت نازخاتون یه غذای محلی گیلانیه که به خاطر طعم بی‌نظیرش، به رقیب جدی قرمه‌سبزی تبدیل شده. اگه به دنبال یه غذای جدید و خوشمزه هستید، حتما این خورشت رو امتحان کنید. مواد لازم:

  • ۳۵۰ گرم جعفری
  • ۱۵۰ گرم نعنا
  • ۲۰۰ گرم گوشت گوساله یا گوسفند
  • ۳ عدد بادمجان
  • ۱ عدد پیاز
  • نمک، فلفل، زردچوبه، آبلیمو
  • ۲ حبه سیر طرز تهیه:

    این خورشت رو می‌تونید با پلوی سفید، نان یا لواش سرو کنید.

    نوش جان!

    1. پیاز رو نگینی خرد کنید و با روغن تفت بدید تا نرم و شیشه‌ای بشه. زردچوبه و فلفل رو اضافه کنید و کمی تفت بدید.
    2. گوشت رو به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا رنگش عوض بشه.
    3. سیر رو ریز خرد کنید و به گوشت اضافه کنید.
    4. به اندازه کافی آب به خورش اضافه کنید و بذارید حدود یک ساعت بپزه تا گوشت نرم بشه.
    5. جعفری و نعنا رو ریز خرد کنید و جداگانه با روغن تفت بدید تا عطر و طعمشون آزاد بشه.
    6. سبزی‌های تفت داده شده رو به خورش اضافه کنید و نمک و آبلیمو رو هم تنظیم کنید.
    7. بذارید خورشت جا بیفته و بعد با برنج سرو کنید.
    8. می‌تونید از بادمجان قلمی یا کلم‌ قمری هم توی این خورشت استفاده کنید.
    9. برای ترش کردن خورشت می‌تونید از آبغوره یا رب انار هم استفاده کنید.
    10. اگه دوست دارید خورشتتون تندتر بشه، می‌تونید از فلفل سبز یا فلفل قرمز بیشتری استفاده کنید.

نوشین کلاته خبرنگار و دبیر سرویس

منبع اینستاگرام
ارسال نظر

نظرات کاربران
  • مهستی

    هیچکی رقیب قرمه نمیشه حتی بادمجون و دور کشاش

آنچه دیگران میخوانند :
تبلیغات متنی