۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۱:۱۸

الجزیره بررسی کرد؛

بایدن؛ از ادعای حمایت از زنان ایران تا ضرب‌وشتم زنان در آمریکا

بایدن؛ از ادعای حمایت از زنان ایران تا ضرب‌وشتم زنان در آمریکا

پایگاه خبری الجزیره نوشت که انتفاضه دانشجویی در آمریکا و اروپا نقاب پوشالی ادعای انسانیت و دموکراسی و آزادی‌خواهی غرب را کنار زده و چهره واقعی دوگانگی‌های رفتاری غربی‌ها را نشان داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، پایگاه خبری الجزیره در گزارشی به بررسی سیاست‌های دوگانه جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در قبال اعتراض‌ها در این کشور و و دیگر کشورها پرداخته و نوشت که عناصر پلیس آمریکا استاد زن یک دانشگاه مطرح در این کشور را به شدت مورد ضرب و شتم قرار داده و سپس او را روی زمین می‌اندازند و دست و پای او را در برابر دوربین‌ها می‌بندند و به بازداشتگاه می‌برند. آنها هیچ اهمیتی به فریادهای این زن که از رتبه علمی خود و حق خود برای آزادی بیان صحبت می‌کند، نمی‌دهند.

الجزیره با اشاره به اینکه عملیات طوفان الاقصی چهره موهوم انسانیت و دموکراسی غرب را آشکار کرد و نقاب آزادی آن را که طی چندین دهه ایجاد شده بود، کنار زد، تاکید کرد که دانشگاه‌های آمریکا انتفاضه گسترده‌ای را علیه حمایت واشنگتن از نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه آغاز کرده‌اند؛ انتفاضه‌ای که از دانشگاه‌های آمریکا آغاز شد و در ادامه به کانادا و فرانسه کشیده شده و ارزیابی‌ها نشان می‌دهد بیشتر کشورهای غربی به ویژه انگلیس را نیز در بر خواهد گرفت.

بنا بر این گزارش، پلیس آمریکا در حمله به اعتراضات دانشجویی، زنان را به شدت کتک می‌زند و آنها را به همراه صدها دانشجو و استاد دانشگاه به بازداشتگاه می‌برد.

کارولین فوکین استاد اقتصاد دانشگاه ایموری یکی از این افراد است که رتبه علمی او در زیر دست و پای نیروهای پلیس به کارش نمی‌آید. در دانشگاه واشنگتن نیز پلیس این کشور با جیل اشتاین پزشک زن و نامزد ریاست جمهوری این کشور که ۷۳ سال سن دارد به همین ترتیب رفتار کرد و او را به بازداشتگاه برد.

در جایی دیگر دیده می‌شود که پلیس به اتهام فریاد یک دختر جوان که خواستار توقف تأمین مالی کشتار زنان و کودکان در فلسطین می‌شود، پای خود را بر روی گردن این دختر دانشجو می‌فشارد.

الجزیره در ادامه می‌افزاید با مشاهده این حوادث انسان به یاد ادعاهای جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در مورد آنچه که آن را سرکوب زنان در ایران و دیگر کشورهای جهان خوانده بود، می‌اندازد. این در حالی است که رفتار کنونی پلیس آمریکا شبیه فیلم‌های کابویی دهه هشتاد قرن گذشته است و بایدن همچنان حق صادر کردن آزادی و ارزش‌های همزیستی مسالمت آمیز به دیگران را برای خود محفوظ می‌داند، ولی در عرصه داخلی خود، مردم این کشور هرگز نمی‌توانند از خطوط قرمز فراتر روند و برادر بزرگ‌تر [اسرائیل] را خشمگین سازند.

مازن النجار نویسنده عرب زبان تصریح می‌کند که انتفاضه دانشگاه‌های آمریکا وارد مرحله جدیدی از ایستادگی فرهنگی در برابر ساختار هژمونی امپریالیستی بر جهان شده و افق‌های انسانی و اخلاقی جدیدی را در برابر بخش انبوهی از مردم ایجاد کرده است.

وی در این مقاله تاکید می‌کند که دانشگاه‌های آمریکا بدترین کابوس‌ها را برای صهیونیست‌ها رقم زده و مشروعیت این رژیم را از بین می‌برد و رذالت اخلاقی آن را در میان نسل جوان غربی نشان می‌دهد. این اعتراض‌ها نشان دهنده شکل‌گیری نسل جدیدی از یهودیان غربی است که در خانواده‌های صهیونیستی پرورش یافته‌اند، اما روایت صهیونیست‌ها را نمی‌پذیرند و به سمت حق و عدالت متمایل شده‌اند.

دکتر عمار علی حسن استاد جامعه شناسی در این رابطه می‌گوید که جوانان غربی محدودیت‌های شهروندان در مورد انتقاد از اسرائیل را که ده‌ها سال بر این کشور حاکم بوده، کنار زده‌اند.

کد خبر 6091825

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha