۸۸ نماینده کنگره آمریکا خواهان ممنوعیت فروش تسلیحات تهاجمی به رژیم صهیونیستی شدند

تهران- ایرنا- ۸۸ نماینده دموکرات کنگره آمریکا در نامه‌ای به جو بایدن رئیس جمهور آمریکا، خواستار ممنوعیت فروش تسلیحات تهاجمی به رژیم صهیونیستی شدند.

به گزارش بامداد شنبه ایرنا به نقل از تارنمای هاف پست، در نامه نمایندگان کنگره آمریکا خطاب به بایدن، آمده است: محدودیت‌هایی که (رژیم) اسرائیل بر سر راه ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه ایجاد کرده، منجر به یک فاجعه انسانی بی‌سابقه شده است.

این نمایندگان در نامه خود تاکید کردند که به اعتقاد آنها، محدودیت‌های رژیم صهیونیستی در ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه، قوانین ایالات متحده را نقض می‌کند.

به نوشته هاف پست، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در برابر درخواست‌های بایدن و دیگران برای تعدیل تهاجم خود علیه حماس مقاومت کرد و در عوض گفت که این کمپین باید به رفح، پناهگاه نهایی بیش از یک میلیون فلسطینی آواره‌شده در غزه گسترش یابد.

قانون‌گذاران دموکرات که نگران آسیب‌های انسانی و استراتژیک این سیاست نتانیاهو هستند، به طور پیوسته در بحث در مورد گام‌هایی برای مهار (رژیم) اسرائیل که به حمایت آمریکا برای عملیات‌هایش متکی است، قاطع‌تر شده‌اند.

از سوی دیگر سناتور کریس ون هولن و چند عضو مجلس سنای آمریکا هم با این ۸۸ نماینده کنگره آمریکا هم عقیده هستند.

ون هولن به هاف پست گفت که ما در تلاش هستیم تا زمانی که نتانیاهو سیاست‌های خود را برای رسیدگی به نگرانی‌های آمریکا تغییر نداده، دولت آمریکا از ارسال تسلیحات تهاجمی بیشتر به (رژیم) اسرائیل خودداری کند.

به گزارش ایرنا، ۴۰ نفر از قانونگذاران دموکرات کنگره آمریکا نیز پیش‌تر از جو بایدن رئیس جمهور ایالات متحده خواسته بودند تا فروش سلاح به رژیم صهیونیستی را متوقف کند.

این ۴۰ نماینده کنگره آمریکا که نام نانسی پلوسی رئیس سابق مجلس نمایندگان ایالات متحده هم در میان اسامی آنها دیده می‌شد در نامه‌ای از بایدن خواستند تا فروش تسلیحات به رژیم صهیونیستی را متوقف کرده و کمک‌های واشنگتن به این رژیم را مشروط کند.

امضای این نامه از سوی نمایندگان دموکرات کنگره آمریکا، به ویژه پلوسی که یکی از مهم‌ترین دموکرات‌های تاریخ آمریکا بوده و برای دهه‌ها مدافع کلیدی روابط آمریکا و (رژیم) اسرائیل محسوب می‌شده است، نشان می‌دهد که جایگاه رژیم صهیونیستی به دلیل اعمال و جنایت‌های وحشیانه ارتش این رژیم در نوار غزه تا چه حد در نزد مردم آمریکا و حزب دموکرات این کشور سقوط کرده است.

برنی سندرز سناتور مستقل آمریکایی نیز پیش تر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی را تهدید کرد و گفت که اگر هزاران کامیون حاوی کمک‌های بشردوستانه وارد نوار غزه نشود، تمام کمک‌های نظامی آمریکا به این رژیم متوقف خواهد شد.

همچنین تیم کین سناتور دموکرات آمریکایی نیز با تاکید براینکه تحویل تسلیحات تهاجمی به رژیم صهیونیستی تنها موجب افزایش درد و رنج مردم غزه و تشدید اوضاع در منطقه خواهد شد، خواستار جلوگیری از ارسال تسلیحات تهاجمی از سوی آمریکا به این رژیم شد.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار جهان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha